Navigation Menu
A csend szíve – elvonulás az Adrián 2018 aug 26 – szept 4.

A csend szíve – elvonulás az Adrián 2018 aug 26 – szept 4.

By on feb 28, 2016 in Aktuális |

Ahol kikapcsolod a kütyüidet, hogy igazán ki- és bekapcsolódhass.

Elvonulás Horvátországban, Hvár szigetén, a kicsi, Vroboska halászfaluban 2018. aug 26 – szept 4. között.

Az elvonulás célja ránézni mesterséges függőségeinkre, visszatalálni a természetes függőségeinkhez: a tiszta levegőhöz, a naphoz, a vízhez, a saját és a mások szívéhez, a testünkhöz, a kinti és benti természet természetes ritmusához.

A kapcsolódás természetes függőségünkhöz, az élethez közvetlen módon történik a következő programok által: tengerparti jóga és légzőgyakorlatok, séták és kirándulások a szigeten, meditáció, relaxáció, előadások és beszélgetések, családállítás és LIP workshopok, közös főzés, közös mantrázás, éneklés és csakratánc, strandolás a kis, eldugott strandokon.

Az elvonulás ára 200 euró, amely tartalmazza a szállást és a programok díját (8 nap, 7 éjszaka). Helyedet egy 100 eurós előleg kifizetésével foglalhatod le április 15-ig. Az összeg hátralevő részét május 15-ig kell kifizetni. Amennyiben vissza szeretnéd mondani és május 15-ig jelzed ezt, az előleg 50%-át visszafizetem. Utána nem áll módomban visszafizetni, mivel az apartmanokat eddig az időpontig kell kifizetnem.

Gyermekeknek: 0-3 év között ingyenes, 3-14 év között 50 euró.

A helyek száma korlátozott, 25 fő.

A helyfoglalás a gergelyedo@gmail.com emailcímen vagy a 0751 450 416 telefonszámon történik. A foglalást kifizetheted készpénzzel személyesen, vagy banki átutalással.

Egyéb tudnivalók:

Utazás:

Annak függvényében, hogy kik jelentkeznek, autóval vagy kisbusszal fogunk utazni (bérelünk egy kisbuszt). Szombat reggel indulunk és valahol a horvát-magyar határnál szállunk meg. Az utazás részleteit emailben fogjuk megbeszélni május 15 után. Az oda-vissza utazás ára (benzin, útdíj, komp) kb 100 euró per fő.

Étkezés:

A környék éttermeiben vagy főzünk az apartmanokban. A közelben található szupermarketben minden alapanyag megtalálható, az árak kb 10-20% – kal magasabbak, mint Romániában. Amit érdemes itthonról vinni az a gyümölcs és a zöldség. Közösen is fogunk főzni.

Szállás:

Vrboska falvacskában, kényelmes apartmanokban, klímával felszerelt 2-3-4-6 fős szobákban. Minden szobához tartozik hűtővel, tűzhellyel, mikróval, edényekkel, tányérokkal, evőeszközökkel és konyharuháva felszerelt konyha. Ágyneműt kapunk, viszont törülközőről és wc papírról mindenkinek gondoskodnia kell. A szobákat délután 2-től lehet elfoglalni és reggel 10-ig kell elhagyni.

Bővebb infó itt: http://hvarsziget.hu/ A 311, 312, 313, 314, 315, 213 számú szobákat kapjuk ide.

Várlak szeretettel 😀

Gergely Edó,

Jógaoktató, életmód tanácsadó, családállító és író

0040 751 450 416, gergelyedo@gmail.com

www.gandhi.ro

www.edofm.ro

Ha a madarak szégyellnék magukat, soha nem repülnének.