Navigation Menu
Acroyoga és masszázs tábor 2020. 07. 19-26.

Acroyoga és masszázs tábor 2020. 07. 19-26.

By on jún 22, 2020 in Aktuális |

Téged is vár a csodák világa kristálytiszta tengerrel, acroyogával, thai masszázzsal, pihenéssel, barátokkal.

Acroyoga és masszázs tábor a Hvar-szigeten

MI VÁR RÁD?

AcroYoga oktatás
AcroYoga oktatás

Akrojóga, jóga és masszázs

2020. július 19-26.

A tábor három alappillére az akrojóga, a jóga és a masszázs.

Az akrojóga feladatokat úgy állítjuk össze, hogy a kezdő és haladó gyakorlók is megtalálják benne a kihívásokat. Ahogy azt az óráinkra járók már tudják, belekóstolunk akrobatikus elemekbe, álló- és L-basing feladatokba, izgalmas washing machine forgatásokkal készülünk.

Thai masszázs: Ujhelyi Péter a thai masszázs és a modern kötőszöveti szemlélet egyesítésével dolgozta ki az NFC (Nuad Fascial Concept) rendszert, ennek a komplex technikának az alapjain haladva tartjuk a thai masszázs foglalkozásokat.

Jóga: az erőnlétet, a rugalmasságot és a belefeledkezést adja. Egy reggeli órán áramlás élménnyel készülünk, ha kedved tartja, merülj bele.

Chi-kung: A csikung annak az útja, hogy megszabaduljunk a belső hőségtől (harag és nyugtalanság) és elérjük a természetes békét és nyugalmat. Rengeteg válfaja van, amelyek egy része lassú, egyenletes mozgást használ. A változatok különböző elveken nyugszanak, mint a Jin-Jang, Öt elem, de mind egyetért abban, hogy a csi az élet alapja.

A gong jelentése munka, tehát a csikung (chi gong, qi gong) az életerővel történő gyakorlás, vagy az energia mozgatása.

Thai masszázs

Közösség

2020. július 19-26.

Számunkra a legfontosabb a közösség. Szeretnénk, ha úgy mennél haza ebből a táborból, hogy sok új barátot kaptál az élményeid mellé. Éppen ezért olyan közösségépítő játékokkal készülünk, amelyek nemcsak izgalmasak, érdekesek és viccesek, de általuk magadat és a másikat is jobban megismerheted.

​Figyelünk arra, hogy mindenki mindenkivel gyakoroljon, játsszon, ismerkedjen. Senkit sem hagyunk magára. Elsődleges szempontunk, hogy odafigyelünk rád, a kéréseidre, az igényeidre. Segítünk és támogatunk, ahogyan ti is egymást!

​Ha eljössz, bekerülsz a mettába, vagyis abba a közegbe, ahol jóakarat, barátságosság, jószándék, kedvesség, közeli hullámhossz, és a mások érdekeivel való törődés uralkodik. A metta nem magától jön létre, mi teremtjük. Ehhez fontos a körceremónia, ahol nemcsak mantrázunk, hanem meditálhatunk is, beszélgetünk, elkezdjük érezni egymást.

​Valljuk, hogy az érintés legalább olyan fontos, mint az evés vagy az ivás. Utóbbiak hiányától hamarabb merül ki a szervezet, de érintés nélkül is csak sínylődünk. Az egészséghez kell a kapcsolódás, nemcsak szavakkal, gesztusokkal, hanem érintéssel is. Mivel a mai világból kiveszni látszik ez a fajta kontaktus, fontosnak tartjuk, hogy visszahozzuk, megmutassuk, hogyan kell és lehet vele bánni, hogyan lehet kezelni, hogyan lehet jól adni és jól kapni.​

Vegán ételek az acroyoga táborban
Vegán ételek az acroyoga táborban

Teljes ellátás

2020. július 19-26.

 1. nap (19)
  • vacsora
 2. nap (20)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 3. nap (21)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 4. nap (22)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 5. nap (23)
  • reggeli
   SZABADNAP
 6. nap (24)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 7. nap (25)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 8. nap (26)
  reggeli

FIGYELEM: minden ételünk vegán lesz, de sajtokat lehet majd enni annak, aki szereti! Minden nap korlátlan napközis tea és gyümölcs fogyasztást biztosítunk. Szakácsunk Orsi, akinek kedvessége, szakmai tapasztalata garancia a csodás falatokra.

Apartman az acroyoga táborban

Szállás apartmanokban

2020. július 19-26.

A tábor számára fenntartott kétszintes házban 6 apartman van, mindegyikben van konyha, fürdőszoba. 4 illetve 2 személyes apartmanok állnak rendelkezésre.

Az apartmanokat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.

Zero waste tábor: törekszünk a lehető legkevesebb szemetet termelni. Tégy így Te is!

A part: hozz fürdős lábbelit, kavicsos a tengerpart!

Utazás az acroyoga táborba

Utazás

2020. július 19-26.

A táborba való lejutást a táborozók egyénileg oldják meg, de javasoljuk a telekocsis rendszer használatát, aminek táblázatát elküldjük igény esetén.

A szigetre komppal lehet átkelni. Az egyik komp Splitből, a másik Drvenikből jön. Ha az autó mellett döntesz, gyere az autópályán Splitig.

Lehetőség van vonattal vagy Flix busszal utazni. Júniusban a Flixbusz a legolcsóbb, de érdemes közös utat szervezni telekocsival, mert úgy sem sokkal több a költség.

A Flix busszal 20.000 Ft körül van az oda-vissza út, éjszaka még olcsóbb. A vonatjegy körülbelül 25.000 – 30.000 Ft oda-vissza.

Az autónál körülbelül 2 tank benzinre lesz szükséged, az autópályadíjak (egy irányba kb. 10.000 Ft), + az autós komp díja (körülbelül 16.000 Ft). A drveniki komp olcsóbb, kb. 5000 Ft, de akkor a szigeten még 58 km-t kell autózni a táborig. A spliti komp érkezési helye 10 km-re van a táborhelytől. Gyalogosan 2000 Ft átkelni Splitből, ha valaki így érkezik, megszervezzük neki az autós utat a táborhelyig.

A NuadTeam tanárai

Tanárok

Vajnai Melinda
Okleveles AcroYoga International oktató, AcroFit tréner, Gerincjóga oktató

Ujhelyi Péter
TestSzobrász mester, thai masszőr, AcroYoga oktató

Jelentkezz!

532 Views