Navigation Menu
Élményterápiás tábor – Hvar  június 10. – 15.

Élményterápiás tábor – Hvar június 10. – 15.

By on ápr 26, 2018 in Aktuális |

Élményterápiás táborunkat azoknak ajánljuk, akik a nyári szabadságukat aktív pihenéssel szeretnék eltölteni.
Ha nem elégszel meg azzal, hogy a strandon napozz, és elmerülj a semmittevésbe, akkor ez a tábor Téged hív!
Változatos és izgalmas programunkat úgy állítottuk össze, hogy az komplex és élményekben gazdag kikapcsolódást biztosítson Neked, és hazatérve frissen, megújult erővel és lelkesen indulhass tovább a hétköznapokban!
Tájékoztatónkban olvashatsz arról, milyen programokat terveztünk, mikor lesz a tábor, hogyan juthatsz el a helyszínre, milyen lesz a szállás, az árakról és a fizetés módjáról, mit érdemes hoznod, hol lehet vásárolni, hogyan étkezünk, és hogy milyen szépségeket láthatsz a környéken.

A választható programokról részletesen:

1. Az AcroContactYoga élményébe játékosan és fokozatosan vezetünk be Téged. Ez a csodás mozgásvilág az emberi test kapcsolódásairól, szépségeiről, erejéről, dinamikájáról és egyensúlyra valóképességéről szól.
Két (vagy több) ember között létrejövő bizalmi kapcsolaton keresztül építjük fel a látványos, és élvezetes pózokat. Ebben az izgalmas kalandban a határaidat kutathatod és tágíthatod, miközben megtapasztaljuk milyen érzés egymásra figyelni, egymásra vigyázni, megtartani és megtartva lenni.
Az AcroContactYoga nem csak erősíti a testet, hanem hajlékonyabbá és rugalmasabbá is tesz. Jótékony hatással van a testi egészségre és karbantartja az idegrendszert, miközben rendkívüli módon szórakoztató és felszabadító.
Fejleszti az egyensúlyérzéket, a kreativitást, és a bizalom képességét.
Tudatosságával segít túllépni a test és elme megszokott korlátain, hatékonyan fejleszti a csapatszellemet, a kommunikációt és az együttműködési készséget.
Teljesen kezdők és haladó gyakorlókat is szeretettel várunk!

2. Kreatív improvizációs tánc és alkotás
(táncterápiás módszerrel)
célja elsősorban a szabad önkifejezés elősegítése.
Az alkotó eszközökkel történő önkifejezés, a mozgás és a tánc a legősibb gyógyító művészetek közé tartoznak, melyek jótékony, felszabadító és integráló hatását a régebbi kultúrákban hatékonyan kiaknázták.
Az autentikus mozgás, belső imagináció, szimbólumok és kreatív alkotások (festés, rajzolás, montázs, vers, agyagozás…stb) segítségével támogatjuk az önismeretet, a változásra való képességet.
A résztvevők a testtudatuk fejlesztésével fogékonyabbá válhatnak belső jelzéseikre, megérzéseikre miközben mozgósítják kreatív erőforrásaikat, és öngyógyító képességüket.
Az általam alkalmazott táncterápiás módszert holisztikus szemlélet jellemzi, célja a test-lélek-szellem egységének és harmóniájának megteremtése, az egész ember kiteljesedése, az önismeret elmélyítése.
A táborban nem kötött-koreografált táncokkal dolgozunk, hanem szabad, improvizatív mozgással, a foglalkozásokhoz semmiféle táncos vagy művészeti előképzettség nem szükséges!!!! Gyere olyan ruhában, ami engedi a szabad mozgást, és nem bánod ha festékes lesz!
A táborban elsősorban az alábbi témákkal foglalkozunk:
– kapcsolódás magammal,ki vagyok én, milyen vagyok, milyen erők mozgatnak, önbizalom
– kapcsolódás egy másik emberrel, nonverbális kommunikáció, testhatárok-énhatárok kutatása, bizalom
– kapcsolati hálók, kommunikáció és bizalom csapatban, a „MI” minőségei, közös egyensúly kutatása
– a kreatív alkotás mint örömforrás, pihenés, kikapcsolódás, új lendületre találás
– flow élmény táncban, alkotásban, a „nem kell most gondolkodnom, csak lenni a pillanatban” élménye

3. Thai masszázs oktatás, reggeli Chi Kung és Yoga a tengerparton, flowdance, táncmeditáció, kirándulás, fürdőzés, bátorságpróba, naplemente…

Kérd részletes programunkat, és tájékoztatónkat!!!!! acrocontactyoga333@gmail.com agitanc@gmail.com
Lepsényi Boglárka: +36 30 546 25 62
Hóbor Péter: +36 30 333 96 77
Szabó Ágnes +36 30 230 6266

Facebook

338 Views