Navigation Menu
Hastánctábor Hvar szigeten – 2022 aug 7-14.

Hastánctábor Hvar szigeten – 2022 aug 7-14.

By on márc 17, 2022 in Aktuális |

„Hvar a türkizkék öblök, olíva ligetek, szőlőskertek, zöldellő pineaerdők, valamint a kábító illatú rozmaringok és levendulamezők csodálatos egyvelege. A Föld 10 legszebb szigete közé sorolják.”

Szeretettel invitállak ebbe a csodálatos, energiákban gazdag környezetbe, ahol a hastánc örömei mellett kipróbálhatod a jógát, ritmusterápiát, transztáncot és a meditációt is!

Kezdő vagy haladó hastáncosként egyaránt várlak szeretettel de akkor is, ha még egyáltalán nem próbáltad a hastáncot, de szeretnéd kipróbálni. Ez egy ideális hely lesz számodra. A mediterrán fenyők és a tenger illata, látványa és érzete, a hely energetikája, a nyári meleg mindenképpen segítségünkre lesznek; nyitottabbá tesznek, segítik a tanulási folyamatokat, a lazítást és relaxációt. Az év közbeni lassabb tanulási folyamatot itt elfelejtheted:)

A tábor programjából:

– Reggelente jóga (időjárástól függően tengerparton, apartman tetején – csúcs panorámával vagy eső esetén a társalgóban).

– Délelőtti, délutáni, valamint esti közös hastánc programok (teljesen kezdők és haladók számára is biztosítottak a programok!) Az órák felépítése; bemelegítés után hastánc mozdulatok gyakorlása, kombinálása, majd koreográfia tanulás a hangulatos társalgóban. A szuper hangulatot a jó társaság a válogatott vidám és lírai hastáncos és világ zenék, valamint a korábbi tábori tapasztalataink, biztosítják! 🙂 A végén nyújtás, levezetés.

– Táncos, transztáncos, táncterápiás és meditációs estek, valamint a kihagyhatatlan tábor záró, hastánc bemutató műsor!:)

– Csoportosan, vagy egyénileg tengeri fürdőzés, búvárkodás, kirándulás autóval, hajóval, gyalog…stb.

Árak:

Részvételi díj április 30.-ig befizetve: 40.000 Ft.

Utána 45.000 Ft.

Szállás: 45.000 Ft/fő/7éj. Készpénzben fizetendő a házigazdáknak a helyszínen.

Utazás: 15-20.000 Ft/fő oda-vissza, ha négyen ültök az autóban telekocsis rendszerben (üzemanyag, autópálya matricák, kompozási díjak). Telekocsikat szervezünk az utazáshoz.

Étkezés igény szerint, a környék hangulatos vendéglőiben, valamint főzési lehetőség az apartmanokban.

Részletes leírás itt (itt lenne egy link, amin keresztül a csatolt doc megnyitható lenne.

Jelentkezés, információ:

Fritz Mónika Parvat; 8.parvatisiva@gmail.com 06-70-621-3794

https://8parvatisiva.wixsite.com/parvatihastanc

Amennyiben bármi kérdés felmerül, keress bátran, igyekszem hamar válaszolni!☺

Várlak szeretettel!♥

Parvati


Parvati
Fritz Mónika
06 70 621 3794
529 Views