Navigation Menu
III. Mosoly-Om jógás élménytábor Hvar szigeten – Jún. 28. – júl. 5.

III. Mosoly-Om jógás élménytábor Hvar szigeten – Jún. 28. – júl. 5.

By on jún 9, 2019 in Aktuális |

“Az én utam a bárányfelhők útja.”

A legutóbbi tábor után sokat néztem az eget. A hihetetlen mély kékjét, az eső áztatta szürkeségét, a csillagokkal hintett sűrű sötétjét…és a gondolatként tétován úszkáló, hol fel-, és hol eltűnő, fehér és örökké változó bodros felhőit.

Oshot nagyon régen olvastam és most folyamatosan ez a fenti mondata visszhangzik bennem… és az utamon, a Lét áramlásán, a “Sodródásomon” elmélkedem, ami idáig hozott.
Talán most értettem meg igazán?
Nem tudom, de azt igen, hogy a harmadik tábor témája mi lesz. 🙂

Ahogy Osho mondta: “Fedezd fel, hogy hová sodródik felhőd; fedezd fel, de ne szólj bele. Engedj magadnak szabad utat. Akármerre sodor a szél – az a jó irány.”

Időpont:
2019.06.28. péntektől – 2019.07.05. péntekig.

Program:

Van egy mondás, amit nagyon szeretek: “Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről.” 🙂

Az elmúlt két évben mindig arra törekedtem, hogy előre leírt menet szerint történjenek a dolgok. Konkrét programtervekkel készültem amiket tartottam is, bár mindig adtam lehetőséget arra, hogy változzon, vagy alkalmazkodjon a csoporthoz. Az idén ez másképp lesz. A reggeli jógát a teremben, vagy a tengerparton nem hagyjuk el, de a nap többi részében nem a tervekkel, hanem a “felhőkkel” áramlunk majd. Mert a tábort most ilyenre szeretném: Áramlósra. Persze a magam módján úgyis “vezetem” majd… 😉 Ami biztos, hogy jógázunk, kirándulunk, várost nézünk, fürdünk, sziklákról ugrálunk, lehet táncolunk és zenélünk is…és még sorolhatnám. Vagyis ne készülj semmire, de készülj fel mindenre. 🙂

Helyszín:
A szállásunk Horvátország déli partjainál fekvő egyik szigeten, Hvar szigeten, a “Kis Velencének” becézett Vrboska nevű varázslatos kis településen lesz teljesen felszerelt 2-3 fős apartmanokban.
(Klíma, konyha, hűtő, edények, tányérok, ágynemű a felszerelésben benne van, de törölköző szükséges.)

Utazás:
Egyénileg. Természetesen telekocsik szervezésében segítek.

Árak:
Az egy hetes jógás élménytábor részvételi díja, ami magába foglalja a szállást, az idegenforgalmi adót, a jógákat és az összes egyéb programot (…sőőőt…főzni is fogok a résztvevőknek) : 70000,-Ft
A táborba való jelentkezést 35000,-Ft előleg megfizetése esetén tudom fogadni. A fennmaradó összeget akár érkezéskor is fizetheted! Május 31-ig történő visszamondás esetén a teljes befizetett összeget visszaadom, június 1-től azonban az előleget már nincs módomban visszaadni, az apartmanok kifizetése miatt.

Ha sosem jógáztál még, de érdekel? Gyere el! Jógázol már, és szereted? Gyere el! Nyaralni akarsz egy gyönyörű helyen? Gyere el! Éppen nincs kivel nyaralnod? Gyere el! Tengerben akarsz úszni a ragyogó napsütésben? Gyere el! Aktívan akarod tölteni a szabadságod? Gyere el!
Ha áramolni akarsz a felhőkkel, az Élettel…Hát gyere el!!! 🙂

Várlak szeretettel!

Itt jelentkezhetsz és érdeklődhetsz a részletek felől :
jack@emotionyoga.hu
+36304499484

facebook oldal

560 Views