Navigation Menu
Jegyvásárlás elektronikus úton – májustól

Jegyvásárlás elektronikus úton – májustól

By on Már 1, 2015 in Aktuális, utazási információk |

Egy friss jó hír azoknak az utazóknak, akik nem szeretnek hosszú sorokban várni. Horvátország állami tulajdonú, komp szolgáltatója a Jadrolinija, elindítja az online jegyvásárlás rendszerét május végén.
Ne kérdezzétek, hogy miért most…

Február végén a Jadrolinija Rijeka-i központjában a cég, valamint a közlekedési miniszter Siniša Hajdú Doncic, bemutatta “E-Jadrolinija” projektet, amely számos új funkciót kínál az ügyfeleknek. Ez az első alkalom, hogy az ügyfeleknek lehetőségük lesz arra, hogy vásároljon prepaid credit-et. Március elejétől a Horvát szigetek helyi lakosai tudnak először nyitni a prepaid credit számlát. A Jadrolinija ezt saját azonosító kártyával oldja meg, ami azt jelenti, hogy már nem kell fizikailag jegyet venni, úgy kezelhető mint egy hitelkártya.

Áprilisban gördült ki a szélesebb közönség számára a “Jadrolinija2Go” promóció. Arra a kérdésre, hogy mennyit lehet így megtakarítani az ügyfeleknek az előre fizetett számlákkal, a vállalat nem adott egyértelmű választ. A május végére az online jegyvásárlás a belföldi kompon utazók számára is rendelkezésre áll, mert jelenleg csak a katamarán- és nemzetközi járatokon lehetséges.

forrás croatiaweek.com

193 Views