Navigation Menu
Párkapcsolati Tábor Hvar-szigeten, Adrián. Nem csak pároknak! június 9-16

Párkapcsolati Tábor Hvar-szigeten, Adrián. Nem csak pároknak! június 9-16

By on ápr 13, 2018 in Aktuális |

Az öröm, a bőség, a szeretet velünk született és jogunk van hozzá. Valójában erre vagyunk eredetileg hangolva. Azonban a benned élő párkapcsolat energiamintája öröklött és tanult információkon alapul, nem feltétlenül csak a sajátod, és az is lehet, hogy már élhetetlennek találod. Áthangolhat téged egy másik valóságba, ami különbözik a sajátodétól! Mit szólnál, ha egész egyszerűen újrahangolnád magad és a kapcsolatodat? Az eredeti örömre? Egy új összjátékra újra összehangoltan? Ez a tábor azért szerveződik, hogy mindebben a segítségetekre lehessen! Gyertek el és lássatok hozzá! Egyedülállóként  is várlak szeretettel, hiszen a benned létrejövő változások teremthetik meg az új örömkapcsolatod lehetőségét!
A tábor részvételi díja, mely a táborra történő jelentkezéskor előre fizetendő: 45 000 Ft/fő
Szállásdíj: 35.000 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő.
A tábor önellátó. Sok hangulatos étterem és boltocska teszi lehetővé Vbroska városában és a környező településeken az étkezés megoldását.
A programok mellett bőven jut idő pihenni, kirándulni (szervezünk közös kirándulásokat is). Ilyenkor minden virágzik, csodálatosan szép, zöld és illatos! A tenger is melegszik, az idő már ragyogó és nyárias.
A tábort vezeti:
Szabó Ágnes Kata
pszichoterapeuta
Jelentkezz a kapcsolat@drszaboagnes.hu-n, részletes programot, fontos tudnivalókat küldök.
Örömteli napokat kívánok!
Köszönöm előre is az együttműködéseteket!
Üdvözlettel,
Ági
Facebook: ÖrömÖsszhang
359 Views