Navigation Menu
Szereteterő Önismereti Tábor

Szereteterő Önismereti Tábor

By on Már 21, 2016 in Aktuális |

Nyaralás, önismeret, közösség

2016. augusztus 28 – szeptember 4.

3 az 1-ben!

Nyaralás: Horvátország egyik legszebb szigetén, csodás környezetben, néhány perc sétára a tengertől igazi kikapcsolódási, nyaralási lehetőség.

Önismeret: Önszeretetben vagy önszabotázsban vagy? Naponta egy 3 órás önismereti csoportban lehetőséged lesz rálátni saját működésedre. 3 napon keresztül a kapcsolatokkal fogunk dolgozni: kapcsolatod az életed forrásával, önmagaddal és a külvilággal. Aztán megnézzük, mik akadályoznak az utadon, majd ezeket az akadályokat lesz lehetőséged transzformálni, elengedni, integrálni.

Közösség: Naponta 2 közösségi program, ahol hozzád hasonló úton járókkal találkozhatsz, megérintődhetsz és megérinthetsz. Együtt nevetünk, együtt játszunk, együtt meditálunk és alkalmanként együtt főzünk is.

A tábort vezeti: Bedő Nóra, integrál szemléletű önismereti tanácsadó, családállító, SzomatoDráma csoportvezető. Segítségére lesz a párja, Bedő Erik.

A táborhoz 2 szinten lehet csatlakozni: szabadabb nyaralós vagy elköteleződő önismereti.

Ha nyaralni szeretnél egy megtartó, szeretetteli közösségben, ahol reggel és este külön közösségi programot is szervezünk, akkor jó helyen jársz! Ez esetben egész nap szabad programod lesz, fürdőzéssel, pihenéssel töltheted a szabad időd.

Ha mindent szeretnél egyben, akkor az előzőeken kívül, a napi egyszeri, 3 órás önismereti csoportban is részt veszel. Ebben az esetben a délutánod az önismereti csoportban töltöd majd és délelőtt tudsz fürdőzni, pihenni.

Igyekszünk minden igényt rugalmasan kielégíteni, azt azonban a jelentkezéskor el kell döntened, hogy milyen mélységig veszel részt a programban. A közösségi programokon nem kötelező a részvétel akkor sem, ha jelentkeztél és kifizetted. Az önismereti csoportban viszont IGEN. Az egy komolyabb elköteleződés, aminek akkor van értelme, ha végig csinálod és minden alkalommal ott vagy.

Részletes program, árak és jelentkezés a Szereteterő honlapján: http://szeretetero.hu/programok/nyaralas-onismeret-kozosseg/

336 Views