Navigation Menu
Tantra tábor, Hvar sziget – 2015. augusztus 21-30.

Tantra tábor, Hvar sziget – 2015. augusztus 21-30.

By on máj 9, 2015 in Aktuális |

Gyere, csobbanj velünk egyet a Szerelem tengerében! 


Ez a tábor az áramlásról, a szeretetben történő kinyílásról és a mélyebb lelki szinten egymáshoz való kapcsolódásról szól. Foglalkozunk a hét fő energiaközponttal, mindegyikkel kapcsolatban lesznek egyéni, páros és csoportos tantra gyakorlatok, valamint önismeretet segítő gyakorlatok. Pároknak külön szervezünk programokat, többek között lesz tantra masszázs tanítás is. A tenger, napfény, gyönyörű környezet, az esti tantra és reggeli jóga foglalkozások segítenek az ellazulásban és feltöltődésben. A programok változatossága mellett napközben bőven lesz idő a pihenésre.

Idén is Horváthország egyik legszebb szigetén, Hvaron tartjuk meg a tantra táborunkat. Vrboska a sziget egyik legkisebb városkája, egy védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén épült. Az öböl közepén egy apró szigetecske található. Itt a tenger mélyen benyúlik a városba és ahol már utca szélességűre elvékonyodik ott hidakkal van összekötve a két part, éppen ezért “kis Velencé”-nek is hívják.

A tábor tervezett programjai:
– Reggel jóga a tengerparton (polifoamot hozzatok)
– Délutáni és esti változatos Tantra programok és tanítások, tánc
meditáció és masszázs
– Napközben lesz elég szabadidő, hogy napozzunk, fürödjünk,
búvárkodjunk, kiránduljunk és pihenjünk
– Kirándulás Hvar szigetén busszal
– Fakultatív közös programok a tengerparton: bátorságpróba,
naturista napozás, fürdés, agyagozás, csúszka-verseny 🙂
– Közös palacsinta készítés
– Egyik este tantra a tengerparton, csoportos kint alvás, reggel jóga és meditáció a napfelkeltében (polifoamot és hálózsákot hozzatok)

A tavalyi tábor részletes programját itt tudjátok megnézni, felépítésében az idei tábor is hasonló lesz:
Tantra_tabor_2014_augusztus.pdf

Párok részére:
Az augusztusi táborban pároknak szervezünk külön tantra programokat, lesz tantra masszázs tanítás, és az összes programon részt tudtok venni.


Tantra tábor részvételi díja (2015. aug. 21-30, 10 nap, 9 éj):
40.000 Ft/fő, május 31-ig befizetve 36.000 Ft/fő.

Ez az ár a tantra programokon történő részvételt tartalmazza. A szállás költsége 40 ezer Ft/fő, mely ezen felül fizetendő a helyszínen készpénzben a szállásadónknak. Fontos, hogy részünkre csak a tábor díját fizessétek be, hiszen erről tudunk számlát adni.

A helyeket a befizetések beérkezésének sorrendjében töltjük fel, ha bármilyen speciális igény van, azt jelentkezéskor kérjük jelezzétek. Az aktuális szabad helyek számát itt találjátok: Szabad helyek

Leutazásra a korábbi táborokhoz hasonlóan két lehetőség van: 
– 45 fős busszal, ha összejön a megfelelő létszám. Ez kényelmesebb, biztonságosabb, és már a buszon is lehet egymással ismerkedni, néhány játékos gyakorlattal tudunk hangolódni a táborra.
– személyautókkal, ez esetben segítünk a telekocsi szervezésben. Jelentkezéskor kérjük írjátok meg, ha saját autóval szeretnétek lejönni.
Mindkét verzió költsége hasonló nagyságrendű, kb. 30 ezer Ft/fő körül tervezhető.Indulás, érkezés:
Buszos utazás esetén Budapestről az indulásra két lehetőségünk van, jelentkezésnél kérjük jelezzétek melyik szimpatikusabb:
1) 2015. augusztus 20-án 19 órakor, ez esetben érkezés Hvar szigetre 21-én délelőtt
2) 2015. augusztus 21-én reggel 5 órakor, ez esetben érkezés Hvar szigetre aznap délután
Haza indulás 2015. augusztus 30-án reggel, visszaérkezés Budapestre kb. 23 órára.

Étkezés:
Igény szerint a környék hangulatos vendéglőiben vagy főzési lehetőség van az apartmanokban. A bolti árak az itthonihoz képest kb. 30%-al magasabbak.

Szállás:

Vrboska városkában, kényelmes apartmanokban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. A szállás költsége 9 éjszakára 40 ezer Ft/fő, mely tartalmazza már a szállásadót, és a helyszínen készpénzben fizetendő a tábor kezdetekor. Minden szobához tartozik felszerelt konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van, külön vízforraló nincs. Ágyneműt kapunk, viszont törülközőről és wc papírról mindenkinek gondoskodnia kell.
Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Egyéb fontos tudnivalók:
A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon, ahol reggelente jógázunk apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni (régebben nem lehetett húst vinni). A hálózati feszültség 220 volt, 50 Hz. Sebességkorlátozás: lakott területen belül: 50km/h, országúton: 80km/h, autóúton: 100km/h, autópályán: 130km/h.

Az eddigi tantra táborokról képek, visszajelzések:2011 óta szervezünk tantra táborokat Hvar szigetén, a táborok létszáma 24 és 60 fő között volt, figyelve a férfi-női arány egyensúlyára. Korábbi táborok résztvevőinek visszajelzései:
Tantra_tábor_1, Tantra_tábor_2 , Tantra_tábor_3

Egy rövid válogatás a táborokban készült képekből:
Tantra tábor képek

tantra tábor

Az Univerzum szeret Téged, és mosolyogva várja, hogy összehangolódj az ő működésével. Ajándékozd meg magad szeretetteli érintésekkel, napfénnyel és tengerrel. 🙂

A tábor részletes programjáról később küldünk információt a jelentkezőknek. Bátran írjátok meg, ha van kérdésetek.

Gyertek, mártózzunk meg együtt a szerelem tengerében! 🙂

Szeretettel várjuk jelentkezéseteket!

Tantra csapat
info@tantrasziget.hu
70/9416283

431 Views