Navigation Menu

Szálláshelyek három apartmanházban

Az apartmanok különböző nagyságúak és elrendezésűek, felszereltségükben megegyeznek.

  • Stúdió apartmanok- 2 fő részére alkalmas, vagy pótággyal kiegészítve kisgyerekes családok részére. Tartalmaz konyhát, szobát, fürdőszobát WC-vel.
  • Másfél-szobás apartmanok – 2 felnőtt és 2 gyerek elhelyezésére alkalmas, amely tartalmaz hálószobát, egy kisebb szobát vagy nappalit, konyhát, fürdőszobát, teraszt.
  • Kétszobás apartmanok – ezek két különálló egyforma nagyságú szobából állnak, a két szoba között helyezkedik el a konyha, fürdőszoba. Némelyikben nappali is van. Mindegyikhez tartozik terasz.

Az apartmanok felszereltsége:

Klimatizáltak, a konyhában található hűtőszekrény változó méretű fagyasztóval, 2 tányéros villanyfőzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, konyhai edények, tányérok, a szobában televízió, de műsor nincs. Ha minden áron szeretne valamit nézni, úgy hozza el otthonról (médi player, műholdvevő, stb…). Az olimpiai mérkőzéseket vagy Forma-1-et érdemesebb lent a faluban egy étteremben vagy kocsmában megnézni. Az apartmanban a fürdőszobában zuhanyozó, WC, kézmosó van.
Az 1-es háznál található a gyerekmedence, a társalgó.

 1-es ház

Az 1-es és a 2-es ház szomszédok közel vannak egymáshoz. Az egyes házzal szemben a hátsó oldalán nyílik a társalgó, amelyben csoportos rendezvényeket lehet tartani.

Az első apartmanház, amit elkezdtünk kiadni, több mint 10 éve. Ez a ház egy testvérpáré volt és az eredeti tervek alapján ők is ebben éltek volna és az emeleteken vendégeket szerettek volna fogadni. A háború közbeszólt. Mégis ezek alapján fejeztük be az épületet, így teljesen szimmetrikus a ház.

A tetőtérben 4 db stúdióapartman áll. Ezek 2 teljes méretű ággyal rendelkeznek és pótágyazhatóak, max. 2-vel. Pótággyal már nagyon kicsi a hely bennük. 31-32-33-34

A középső szint (az utcaszintje) két kétszobás apartmanból áll. 21-22 és a 23-24. Teljesen független négy bejárat és a hálószobákat a konyha és fürdőszoba választja el egymástól. 4 felnőtt méretű ággyal ha kell, pótágyazható.

Az alsó szint 11-12 két kétszobás, a 13 egy egyszobás stúdió apartman, és a 14-es a medence előtt egy 1,5 szobás apartman.

A 11-es 5 felnőtt méretű ágyat tartalmaz, pótágyazható. A 12-es 6 felnőtt méretű ágyat, amelyből 2 emeletes ágy foglal magába, az egyik szoba pótágyazható csak.

A 13-as két fő ágyat tartalmaz, több nagyon nem fér bele. Az egyik legkisebb apartmanunk.

A 14-es egy önálló pici ház, mely egy franciaágyat két felnőttnek és egy külön félszobában két teljes méretű ágyat tartalmaz gyerekeknek, vagy további két személynek.

2-es ház

A 2-es ház messzebb van az 1-3-astól, a központ felé viszont közelebb. Építésében és tervei alapján ennek a háznak a legmodernebb a térkihasználása. Egyszerűen a mai évezred tervezése és ez érződik még a legkisebb apartmanokon is.

Felül és alul 3-3 apartman van. Felülről kezdve a 221-es egy egyszobás két felnőtt méretű ággyal, pótágyazható a tér csökkentésével. Saját oldalsó terasszal. A 222-es egy hálószoba plusz nappali 1 franciaággyal a nappaliban széthúzhatós ülőgarnitúrával, és egy szép kilátással bíró terasszal. A 223-as nagyon nagy apartman két önálló hálószobával, 4 felnőtt méretű ággyal, nappalival melyben ágynak kinyitható ülőgarnitúra van. Terasz szép kilátással. Itt a 221-222-223-as apartmannál lehetséges az, hogy ha nagyon besüt a nap az épület másik oldalán is van terasz.

Alul a 211-212-213 apartman van. A 211 egy egyszobás 2 fő ággyal és pótágyazható apartman. A 212-es Hálószoba plusz nappalis apartman 2 felnőtt méretű ággyal és egy kihúzhatós kanapéval. Terasz az utcára néz. A 213-as nagyméretű két hálószoba plusz nappalis apartman 4 felnőtt méretű ággyal és egy kihúzhatós sarok ülőgarnitúrával.

3-as ház

A hármas ház az 1-es szomszédja. Családi ház méretű szobái kisebbek. Mégis a jó elrendezése miatt ez a ház kel el először a foglalásoknál.

Felülről a 314-es viszi a pálmát a méreteivel az összes apartman közül. Alatta a 312-313 apartmanok kedvező helyzetük miatt nagyon kedvelt apartmanok. Az alsó szint csendesebb a 311-es és az abszolút csendes 315-el. Ahol fontos, hogy kisgyerek vagy kutya ne mászkáljon magától el, ott ezek jók lehetnek.

A 314 es két hálószobás plusz nappalis, az egyik hálóban 2 felnőtt méretű ágy, a másikban pedig 4 felnőtt méretű ágy. A nappaliban egy sarokülőgarnitúra van.

A 312-313-as apartmanok tükörszimmetrikus elrendezésűek. 2 hálószobájukat a konyha és a fürdő választja el. 4 felnőtt méretű ággyal, 2 az egyik hálószobában, 2 pedig a másikban van.

Az első szinten az udvarról nyílik a 311-es. Hálószoba plusz egy kisebb nappalival. 2 felnőtt méretű ágy és egy széthajthatós ülőgarnitúra van bennük.

A 315 ös egy nagyobb egyszobás apartman 3 felnőtt méretű ággyal, pótágyazható ez is.